Deze site heeft beperkte ondersteuning voor je browser. Wij raden je aan over te schakelen naar Edge, Chrome, Safari of Firefox.
Op dit moment ben ik met zwangerschapsverlof.
Het atelier is daarom beperkt geopend. Je bent van harte welkom op donderdag en vrijdag van 10-17uur.
Sieraden worden nog steeds verstuurd, maar de verzendtijd is wat langer.

Duurzaamheid

Annora staat voor eerlijke en eigenzinnige sieraden. Sieraden met een diepere betekenis die de wereld een beetje mooier maken.

Fairmined

De sieraden van Annora zijn gemaakt van Fairmined goud of zilver. De mijnen waar dit goud of zilver vandaan komt zijn met hulp van de Fairmined-organisatie overgestapt op schone en veilige mijnbouw, o.a. zonder kinderarbeid en met oog voor de natuur.

Ethisch, ecologisch en duurzaam verantwoord. Sieraden van Fairmined goud of zilver hebben een grote positieve impact voor natuur en mens. Door dit goud of zilver te kopen investeer je in een betere toekomst voor de mijnwerkers, hun familie en de natuur.

Jouw sieraad maakt deel uit van iets groters; het sieraad heeft een positieve betekenis voor degenen die het dragen én maken. Zo word je elke keer als je een sieraad van Annora draagt, herinnerd aan de positieve impact die je keuze heeft op deze wereld. Een verhaal dat verder gaat dan het sieraad.

Je hebt altijd een keus. Kies bewust.

Wil je meer weten over Fairmined?

Lees meer

Alle sieraden worden natuurlijk mooi en duurzaam verpakt. Of het nu een sieraad voor jezelf is of voor iemand anders, de sieraden worden altijd verpakt in een verpakking gemaakt van papierpulp en gras. In de binnenkant van de doosjes vind je een inleg van vilt,  gemaakt van plantenresten.

Daarnaast wordt ook voor elk verkocht sieraad een boom geplant, want ook al wordt er zo duurzaam mogelijk gewerkt er zal altijd een impact zijn.  Denk hierbij bijvoorbeeld aan de verzending van het materiaal, gereedschappen en sieraden. Door het planten van een boom wordt dat gecompenseerd.

Koop je een sieraad in de webshop? Dan heb je de mogelijkheid om meerdere bomen te planten!

Edelstenen

Het verduurzamen blijft een terugkerend thema. Zo gebruikt Annora nu nog de stenen die ze tijdens haar studie heeft verzameld. Van deze stenen is lang niet altijd bekend waar deze vandaan komen, maar het is ook zonde om deze stenen om die reden niet meer te gebruiken, daarom worden deze stenen gebruikt tot ze op zijn. 

Ondertussen zoekt Annora verder naar verantwoorde edelstenen, de zoektocht naar ongeslepen stenen is lastig, maar ook daarmee komt Annora steeds een stapje verder. Langzaam, maar uiteindelijk zal het lukken!

Bekijk collectie