Deze site heeft beperkte ondersteuning voor je browser. Wij raden je aan over te schakelen naar Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Trouwringen?! Waar moet ik beginnen?

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen! ❤️

Voor jullie bruiloft moet er veel worden geregeld en daar horen de trouwringen natuurlijk ook bij! En daarbij meteen de eerste tip: wacht hier zeker niet tot het laatste moment mee!

Het beste is om ongeveer 3 à 4 maanden voor jullie bruiloft langs te komen voor een kennismakingsgesprek.
Vooraf kunnen jullie eventueel al wat research doen om te kijken wat je mooi vind en ook heel belangrijk: wat je juist niet mooi vindt! 
Hebben jullie nog dierbaar goud liggen dat je wilt verwerken in de trouwringen? Neem dit mee! Dan kijken we wat hier de mogelijkheden mee zijn.

Tijdens ons gesprek zal ik natuurlijk ook met ideeën en voorbeelden komen en zo komen we samen tot een mooi ontwerp voor de ringen. Zijn jullie tevreden hiermee, dan stuur ik jullie de prijsopgave.

Zodra jullie akkoord zijn ga ik aan de slag met een proefmodel voor de ringen.
Voor trouwringen maak ik altijd een proefring. De proefringen worden gemaakt in zilver en zo kunnen jullie voelen of deze ringen zijn zoals jullie in gedachten hadden. Is er toch nog iets wat je anders wilt? Geen probleem, dit kun je nu nog doorgeven.
Helemaal tevreden? Dan ga ik aan de slag met jullie uiteindelijke ringen!

Terwijl ik jullie trouwringen ga maken kunnen jullie nog even na denken over de gravure die in de trouwring komt te staan. Kiezen jullie ervoor om de naam + datum in de ring te zetten of laat je elkaars favoriete (korte) tekst in de ring zetten?

Als de trouwringen klaar zijn, wordt de gravure er nog ingezet en kunnen jullie de ringen op komen halen!

Willen jullie binnenkort langskomen voor een kennismakingsgesprek?
Boek dan nu gemakkelijk een afspraak via de website.

Tot snel!

Laat een reactie achter

Let op! Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.